top of page

〈メンバー専用〉日本酒女子会

公開·32名のメンバー
Rustam Panov
Rustam Panov

Bir Garip Ask Kusi Nin Telefon !!BETTER!!

Sn... Kanal 7 ailesi Sensiz olmaz dizisi Bir çıkıyor. Bir çıkmıyor neden düzgün yayınlanmıyordunuz az önce Kanal 7 açtım emanet dizisi çıkıyor oysa ki bugün sensiz olmaz dizisi çıkması lazım bugün çıkacak mı onu merak ediyorum. Umarım bugün çıkar. Bir de bir garip aşk dizisi akşam geç çıkıyor. Bari ...

Bir Garip Ask Kusi Nin Telefon

DOWNLOAD: https://www.google.com/url?q=https%3A%2F%2Ftinourl.com%2F2uhcqG&sa=D&sntz=1&usg=AOvVaw2qRA9_Th-5pMAtdKuk6vHZ

Neden bir garip aşkın geriye kalan ve diğer sezonlarını vermiyorsunuz. Lütfen bunun için bir çözüm bulun. Her bölümü birbirinden heyecanlı ve merak uyandırıcı yeni sezonda arnav ve kuşi yi neler bekliyor. Yeni dizi sezonunda yer vermelisiniz çok tutulan bir dizi masumdan daha çok tutulur.

Bir garip aşkın 8 bölümlük yeni sezonu çekilmiş ama siz eski bölümlerini yayınlıyorsunuz. Yeni sezonunu yayınlamıyorsunuz. Bir garip aşkın seven kişi sayısı çok fazla ve herkes dört gözle yeni sezonunu bekliyor.

Bizim psikolojimizi bozmak için koydukları AP açık ortada bizim kötülüğümüz için uğraşıyorlar Hint dizilerini kaldırın artık bir garip aşk güzeldi ama bu masum dizisi kötü. Annem yüzüne izlemek zorunda kalıyorum psikoloji falan kalmadı bende kaldırın lütfen yalvarmam mı gerek illa! Kaldırılsın Yetti...

Ya gerçekten iğrenç diziler koyuyorsunuz .Yok yemin yok elif ve benzeri artık bu dizileri görmek istemiyoruz.Yemini bitirin ne olur başka güzel Hint dizileri koyun.Bir garip aşk gibi.O dizi bitti şu an iğrenç diziler var artık .Güzel diiziiler istiyoruz!

Hindistan'da sadece Müslüman olduğu için sopalarla dövülerek öldürülenler var. Görmezden gelemeyiz bir zamanlar bende bir garip aşk gibi dizilere sempati duyarak izliyordum ama gördüğümüz haberler içimi dağladı artık asla Hindistan dizisi ya da filmi izlemiyorum aslada desteklemiyorum lütfen yayınla... 041b061a72

グループについて

日本酒女子会メンバー専用グループへようこそ!他のメンバーと交流したり、オイシイ情報をシェアしたりできます。先ずはメンバー...

メンバー

bottom of page