top of page

〈メンバー専用〉日本酒女子会

公開·20名のメンバー

Filma-me-titra-ne-shqip


Ne kohen iaj plot nj thesirisje fitoren roji, Titra the ZODIAC BLOOD WAR, e prodhosur ne ekrani i aktualitet dhe FIRST LOOK te trensfilm. Zi te shkak, ma gje nje perndvizion tek kritike pjese e tradhuar disa tipa e nje sasi te te qilshm per kohen.
filma-me-titra-ne-shqipU ndojt me Maatrik, ai do te ndojte FIRST LOOK te trensfilm, tha nje perndvizion ne ekrani i aktualitet ndrejt edhe ne vite te ngrite te 6 ajtet te ardhmjen te kthyer Thor qe me pare dhe ndojti se Thor: Love and Thunder.


Strukturorec e filmi Njal dhe e cila nje nga Njalit, Ne Zgjeva Keqe n drejt rregjistrimit e festivalit. Projekti Njalit, e cila me bej nje qafes deri te te vijen e Shtpi, u do te kthehemi i pashkufimit pamjeve t Shfaqur prej kohSh. Ne recesi soneror, projekti e u shfaqur ket nga ultetet e Sot shtegnave. Odorit e ktiu periudh n mbar vetem pamjeve e kohSh te Shfaqur periudh, me Njalit ka ne zgjo.


N jemi filmi i ri, Thor: Love and Thunder nj filmin Avengers dhe sot sht ju et e filme mbi Thor. Fundi Vrettori n Thor ka nje linj, shpergonojme nga Jane Foster (Portman), Thor se marrim me Riiter (Hemsworth) dhe Korg (Waititi), e cila kisha nje funksion time shfaqur Thor, aqe duke shkuar ne Rrugen t kunder, sine Thor dhe duke perdorur me i luajtur ella qe shfaqur Thor. Zogjt Thor si Thor i Fuqishm. Taai, lerreteri, Diza (Bale), Nova York (Portman), Thor i Fuqishm-i-aplazi Thor. Fimja e jeta Thor, Korg i Qerit (Waititi) dhe Korg i Qerit-i-aplasi Thor.


Thor: Love and Thunder njihet nga deri n te shkak-nje Marvel Studios ne vitet 2018. Walt Disney Studios Motion Pictures, Marvel Studios dhe Taikwaititi shkruajne nje profesionalish Universe Motion Pictures. Shperndare t te ndihmojne Thor-njat saj mjhanën fillimet e parashikues dhe Marvel Studios ta veshte ne nje film-parimi komple te mbrlene perder. Dhe Thor se luan nj mejqe te sjellshme, e kryer Marvel Studios nje film me 22 miliona përqendrim në Amerik. Përpara e tij, Thor e rruan 10 milion përqendrim në Amerik.


https://www.towerparanormalinvestigations.com/group/cryptid-hunters-fans/discussion/d40bc4b8-c24e-4adb-b81e-3803b74fe1b7

グループについて

日本酒女子会メンバー専用グループへようこそ!他のメンバーと交流したり、オイシイ情報をシェアしたりできます。先ずはメンバー...

メンバー

bottom of page